Proeflezen

Home >> Kies een dienst >> Proeflezen

Laat je tekst proeflezen en publiceer met een gerust hart.

Waarom zou je je tekst laten proeflezen of controleren op schrijffouten? Wel, stel je voor: je stuurt een brief of direct mail naar je klanten, maar daar staat een joekel van een dt-fout in. Of je bezoekers van je website moeten een zin vijf keer herlezen voor ze die begrijpen. Tamelijk nefast voor die goeie eerste indruk is dat. Je tekst laten proeflezen is een extra controle op de juiste spelling en begrijpelijkheid van je tekst. En het getuigt van inzicht in het belang van een tekst die op elk vlak moet scoren.

Snel proeflezen en controleren


Ben je onzeker of je tekst foutloos is? Geef dan zeker een gilletje via ons contactformulier. Wij leggen jouw woorden onder ons vergrootglas. 


Studenten laten hun thesis controleren om banbliksems van de promotor te vermijden. Mensen die hun eigen webteksten schrijven, willen vermijden dat ze hun klanten bestoken met spellingsfouten. Om maar te zwijgen van de dramatische openingszin "welkom op onze website".


Wordpower Tekstbureau haalt de fouten uit alle soorten teksten en geeft bijkomende tips om de schrijfsels beter te maken. Zo krijgt onze klant meer kennis en zelfvertrouwen om de volgende keer een beter stuk uit de pen te schudden.


Heb je een tekst waarvan je 100% zekerheid wil over de juistheid?


proeflezen en controleren van teksten