Strategisch schrijven

Strategisch schrijven


Ok, je schrijft een mail die volgens jou de boodschap verkondigt. Of je besteedde een namiddag aan het schrijven van een nieuwe webtekst. Misschien schud je een commerciële brief voor je klanten uit je mouw. In deze Corona-tijd valt immers heel wat te communiceren. Maar ben je wel zeker dat jouw meesterwerk wordt opgemerkt? En als die het al opmerkt, denk je dan dat ze het interessant genoeg vinden om verder te lezen?


Aandachtige lezer? You wish!


Een paar seconden. Zolang gunt de lezer je om zijn aandacht te grijpen. En die vast te houden.

Hoe jouw eerste woorden aankomen, bepaalt zijn reactie. Ofwel leest hij over je heen, of je raakt een snaar en leest hij verder.  Een beetje zoals jij een artikel in de krant aanvat. Interesseert de kop jou niet? Dan is de kans klein dat je het artikel leest, toch? Zo gaat het ook met jouw webteksten, advertenties, brieven, etc.


Je wil de aandacht van je lezer grijpen en ervoor zorgen dat hij verder leest. Om hem daarna te laten doen wat je verlangt: kopen, inschrijven, bezoeken, bestellen.


Een copywriter schrijft  jouw tekst om aandacht te trekken, die vast te houden en de lezer te overtuigen. Daarbij houdt hij rekening met de manier van lezen. Met wat werkt en niet werkt. Door vaart in een tekst in te bouwen. Door hem te verleiden richting jouw doel.


Via copywritingtechnieken maakt Wordpower Tekstbureau jouw boodschap levensecht en voelbaar. 

Zodat de voordelen van jouw product of dienst de zintuigen prikkelen. Meer ontdekken?

Check één van deze blogberichten over copywriting.


Hoe gaan we tewerk?


Tijdens een kort gesprek beschrijf je jouw project, jouw boodschap, jouw doel.

Je vertelt ons wie je wil bereiken. Wat die wil. Wat die zoekt. 

Vervolgens krijg je van ons een uitgekiende tekst voor jouw website, brief, catalogus, long of short advertentietekst, enzovoort.


Met evenveel plezier maken we van jouw bestaande teksten pareltjes met overtuigingskracht


Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. Dan bespreken we hoe we jou meerwaarde kunnen bieden met ons strategisch schrijven.
.

CONTACT

Wordpower Tekstbureau