Advertentie

Advertentie 

Advertenties in kranten en tijdschriften nemen nog steeds een groot deel van de marketingbudgetten in. Ze staan garant voor een groot bereik. Ook online ads via sociale media zijn ondertussen goed ingeburgerd.


Belangrijk om weten over de werking van een advertentie: doordat je de lezer 'stoort' tijdens zijn geliefde moment waarop hij de krant of het tijdschrift doorneemt, heb je maar één optie: de advertentie moet écht goed zijn. De kop moet triggeren en de tekst binnensleuren. De body copy moet aangrijpen en de lezer meenemen in het verhaal dat je brengt. Maak je de lezer niet warm? Dan wordt je advertentie als storend ervaren. 


Professioneel advertentieschrijver


Jouw copywriter bedenkt een concept of een inhaker waarrond de advertentie kan opgebouwd worden. Mogelijk is dit een top topical. Inspelend op huidige trends, situaties of gebeurtenissen. Creativiteit is een plus, maar het belangrijkst blijft om de lezer een voordeel te laten voelen bij het lezen advertentie. Dat hij zichzelf met jouw product of dienst ziet. En voelt dat het leven beter is.
Advertentie laten schrijven