Folder - Flyer

Folder - Flyer

Folders en flyers zijn kortlopende communicatiemiddelen met een vluchtig karakter.  


Toch hebben ze een onbetwistbare aantrekkingskracht. Geef toe, het minste wat je de folder gunt is een blik wanneer je hem in je brievenbus aantreft. Of wanneer een enthousiasteling hem in je handen laat glijden.


De tekst op je folder of flyer moet dus uitermate concreet, duidelijk en - zeker in het geval van de flyer - beknopt zijn. Een blik moet immers volstaan om de aandacht te trekken van de ontvanger. De inhoud moet heel snel opgenomen kunnen worden en de lezers moeten weten wat ze moeten doen. Zet met de tekst op je folder en flyer niet alles in op informeren, maar vooral op activeren. Wordpower Tekstbureau helpt je graag. Het verschil tussen folder en flyer?

Vooreerst hebben ze een andere vorm. Een folder heeft één of meer vouwlijnen. Een flyer is één sheet, zonder vouwen. 


Jouw folder zet een product of actie in de kijker en stelt jouw bedrijf voor. Ideaal als terugkijkinstrument na jouw eerste gesprek met een mogelijke klant of als verduidelijking bij uw direct mail. De belangrijkste eyecatchers op je folder? De quote en bullets! Ze verspreiden 75% van jouw boodschap.


Met je flyer schreeuw je om aandacht. Door de beperktere ruimte maak je de tekst hier superbeknopt en uiterst aansprekend.